senior adviseur innovatie

Gespecialiseerd in serieus- en aangepast gamen, de toepassing van domotica en netwerkgeneeskunde

” Ik ben zo’n veelzijdige duizendpoot dat ik zelfs de meest complexe knopen kan ontwarren zonder mijn fysiotherapie-handen te gebruiken. Als adviseur innovatie, fysiotherapeut, fellow science implementatie practitioner en de trotse voorzitter van NeuroNet, laat ik geen kans onbenut om de wereld beter te maken.

Mijn dagelijkse missie? Het verbinden van zorg met innovatie, de eerste en tweede lijn met elkaar, en wetenschap met de praktijk. Ik ben als het ware de ‘matchmaker’ in de wereld van gezondheid en wetenschap. Soms voelt het alsof ik in een romantische komedie zit waarbij ik de verlegen nerd (wetenschap) probeer te koppelen aan de stoere actieheld (praktijk), terwijl ik tegelijkertijd een paar geweldige dansmoves laat zien met de zorgsector.

Dus, als je wilt weten hoe je innovatie kunt omhelzen zonder jezelf in de knoop te leggen, hoe je de brug kunt slaan tussen verschillende lijnen, of als je gewoon zin hebt in een goed gesprek over neurologie terwijl je lacht om mijn droge humor, dan ben ik je go-to persoon.

Laten we samenwerken en een wereld creëren waarin wetenschap, praktijk en innovatie hand in hand gaan.”

Elmer Tiebackx | LinkedIn