innovatie adviseur

Met elkaar continue op zoek naar (zorg)verbetering!

“Ik werk sinds 2010 met veel plezier als kinderfysiotherapeut bij Basalt. De kinderen die ik in behandeling heb zijn lichamelijk gehandicapt en/ of chronisch ziek waardoor alledaagse activiteiten een uitdaging zijn. Deze kinderen (en hun ouders) zijn constant op zoek naar een zo optimaal mogelijke participatie binnen onze maatschappij en hebben daarbij vaak hulp nodig. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij en dat doe ik niet alleen als behandelaar maar zeker ook in mijn functie als innovatie adviseur.

Deze functie vervul ik sinds 2018 bij Basalt en dat maakt dat ik op allerlei manieren in contact kom met gedreven mensen en bedrijven die net als ik de zorg willen verbeteren.

“Mijn uitgangspunt is om samen met een bedrijf én de doelgroep te kijken wat er precies nodig is om dat voor elkaar te krijgen, we hebben elkaars expertise namelijk hard nodig.

In het Fieldlab Revalidatie werken we namelijk projectmatig en vaak gericht op een stap in het ontwikkelingsproces van een innovatie. Mijn zorginhoudelijke ervaring, kritische blik en doorzettingsvermogen helpen daarbij en daarnaast ben ik ook altijd nieuwsgierig naar innovaties en ideeën die vanuit onverwachte hoek op mijn pad komen.

Wie weet wat voor moois we met elkaar kunnen realiseren!”

Kim Broeders | LinkedIn