By Published On: 12 april 2023Categories: 0 Comments on Rollz Motion

Rollz Motion: de leuke én slimme rollator

Het Fieldlab Revalidatie ondersteunt InMarket bij de ontwikkeling van de Rollz Motion: een rollator met ingebouwde smarttechnologie waarmee je kunt trainen en mobiel blijft. En deze rollator ziet er ook nog eens stijlvol uit.

InMarket richt zich met de Rollz Motion op de doelgroep zorgprofessionals. Voor hen is het een handig hulpmiddel om patiënten beter te ondersteunen bij het bewegen. Voor patiënten is de Rollz Motion een uitkomst: de slimme technologie stuurt hen voortdurend in de goede richting. Het stijlvolle uiterlijk sluit naadloos aan bij de wensen van de huidige generatie ouderen.

“Via het Fieldlab van Basalt komen we in contact met de zorgprofessionals die dit apparaat zien zitten én willen meedenken over de functionaliteiten. Het is voor ons belangrijk om te zien hoe zij reageren op het product. Dan komen ze opeens met dingen waar wij niet aan denken. Bijvoorbeeld om de stapbreedte in de gaten te houden. Dan bedenken wij daar weer wat op. We hebben hier bij het Fieldlab ook te maken met behandelaars met een open mind. Dat is essentieel. Ze kunnen door een prototype heen kijken en vinden het leuk om mee te denken. Die visie heb je nodig om samen verder te komen.” Martijn Schaaper, oprichter van InMarket

Het Fieldlab Revalidatie ondersteunde bij:

  • Systeem- en gebruikerstesten
  • Finetunen van de app in Fieldlab
  • R&D van medische en niet-medische behandelprogramma’s in Fieldlab.

Meer informatie?

Benieuwd wat het Fieldlab Revalidatie voor jou kan doen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Andere projecten